Parkeren Schiphol
Parkeren Schiphol Airport

Parkeren op Schiphol is vaak een uitdaging om dat voor een schappelijke prijs te kunnen doen. Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en ontvangt jaarlijks 70 miljoen reizigers en dit aantal groeit. Hiermee is het aantal parkeergelegenheden groot. Op Vluchtvolger.nl hebben we een map samengesteld met de belangrijkste parkeergelegenheden. Klik op een locatie en bepaal je route! Handig toch?Parkeren in de omgeving

De parkeergelegenheden zijn groot rondom Schiphol. Wil je dichtbij Schiphol parkeren? Dan zie je dit terug in te kosten van het parkeertarief. Je auto lang parkeren bij een grote reis kan al snel in de kosten lopen. Bepaal daarom van te voren goed of je zelf met de auto gaat, je laat brengen of gewoon lekker met OV gaat.

Reizen met OV naar Schiphol

Reizen met het OV naar Schiphol is misschien nog wel de beste manier, tenminste als de treinen niet vertraagd zijn. Vervoer vanuit het hele land is goed mogelijk en je bent zo op Schiphol. Vertrek wel vroeg van huis om eventuele vertragingen voor te zijn. Het laatste wat je wilt is je vlucht missen, toch?